By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Project

Minerals brengt de rust van de Vlaamse Ardennen tot aan je voordeur.

Minerals situeert zich in de groene long van de Vlaamse Ardennen. Waardoor de natuur nooit veraf is in Minerals. Naast de prachtige locatie is er ook een brede mix aan 2- en 3-slaapkamer appartementen, een ruime ondergrondse garage en in een laatste fase ook 5 nieuwbouwwoningen met tuin.

Nieuwbouwproject Minerals met beeld op ondergrondse garage. Nieuwbouwproject Minerals met personen die wandelen tussen appartementen.
Frontaal aanzicht woningen Minerals Vogelperspectief nieuwbouwproject Minerals
De site

WONEN IN HET GROEN NABIJ DE STAD

Jouw toekomstige thuisbasis is niet alleen idyllisch, maar ook handig gelegen. Minerals is enkele stappen verwijdert van het bruisende centrum, waar je alle mogelijke faciliteiten vindt: openbaar vervoer, goede scholen, cultuur, sportclubs, winkels, markt op woensdag en zaterdag, …

Zijaanzicht woningen met zicht op tuinen
Frontaal aanzicht woningen Minerals
DE ARCHITECTUUR

HARMONIEUZE UITSTRALING

Er werd gekozen voor een moderne architectuur die harmonieus aanleunt bij de naburige residentiële wijk. Vanop je terras geniet je van het prachtige uitzicht op het omliggend groen. Bij het ontwerp werd er aandacht besteed aan privacy voor de bewoners.

BEPAAL ZELF DE AFWERKING

De oplevering van nieuwbouwproject Minerals staat gepland voor Q4 2023. Er is nog ruimte om zelf de afwerking van je unit te bepalen. (Keuken, badkamer, type vloer, schilderwerken, armaturen)

Zijaanzicht woningen met zicht op tuinen
Units

Ontdek de verschillende units

01

Hoekappartementen

Vanaf 75m², prijs vanaf 185.000 euro excl. kosten voor 2 slp

Brochure aanvragen
02

Type appartement

Vanaf 76m², prijs vanaf 177.500 euro excl. kosten

Brochure aanvragen
03

Penthouses

Penthouse vanaf 81m², prijs vanaf 209.000 euro excl. kosten. Ruime terrassen.

Brochure aanvragen
04

Woningen

Deze ruime woningen variëren tussen 200m² en 206 m² bestaande uit een mooie open leefruimte met keuken, 3 slaapkamers, badkamer en volwaardige zolderruimte met vaste trap.

Brochure aanvragen

Ontvang je graag
meer informatie?